Centralizator privind Finalizarea MJTensiune

Investeste in oameni !

FONDUL SOCIAL EUROPEAN

Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013

Axa prioritara: 2. „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”

Domeniul major de interventie: 2.3. „Acces si participare la FPC”

Titlul proiectului: „Calificare pentru o sansa in plus pe piata muncii!”

Contract: POSDRU/108/2.3/G/80719

 

Centralizarea datelor persoanelor participante la cursul de calificare pentru meseria de Electrician Exploatare Medie si Joasa Tensiune

 

In urma parcurgerii cursului de calificare pentru meseria de Electrician Exploatare Medie si Joasa Tensiune ce s-a derulat in perioada 24.09.2012 – 15.03.2013, examinarea finala fiind in data de 18.01.2013, la Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, Splaiul Independenţei, nr. 313, Facultatea de Inginerie Electrica, sala EB 003.

Participanti la examen au fost 28 de persoane care au urmat cursul de calificare profesionala continua pentru meseria de electrician exploatare medie si joasa tensiune,  in care mentionam ca toti au absolvit acest curs.

Examenul a decurs fara probleme de ordin tehnic si putem concluziona ca toti cei 28 de participanti si-au insusit notiuni si abilitati aferente domeniului Exploatare Medie si Joasa Tensiune la un nivel bun, astfel ca, in urma examinarii partii teoretice notele au fost de 8, 8.50, 9, 9.50 si 10, iar la partea practica au fost obtinute note de 7 (1 nota) , 9 (2 note), restul fiind doar de 10. Din cei 28 de participant, 24 fac parte din aceeasi firma, pe domeniul proiectarii de linii electrice aeriene (LEA) si subterane (LES) de joasa, medie si inalta tensiune. Astfel ca, cei 24 de angajati EL-MONT vor beneficia de pe urma acestei calificari, foarte multi dintre acestia avand o buna experienta practica in domeniu. Ceilalti 4 participanti fac parte tot din firme de profil de tehnic, acestia dorind sa se reorienteze in cariera cat de curand.

 

Prin absolvirea celor 240 ore parte teoretica si 480 de ore parte practica, participantii si-au insusit notiuni despre posturile de transformare si transformatoarele de putere, protectia instalatiilor electrice de joasa si medie tensiune, (identificarea regimurile anormale de functionare in instalatiile electrice de joasa si medie tensiune, scheme si circuite de protectie), alimentarea masinilor electrice, indicarea categoriilor de IEJT, montarea si executarea masinilor electrice.

 

Notiuni teoretice precum normele de igiena si protectia muncii, utilizarea calculatorului, tehnici de comunicare, asigurarea calitatii, au fost de asemenea binevenite. Adaptabilitatea practica la locul de munca si in societate va fi cu siguranta sporita prin intelegerea globala a fenomenului.

 

Este de apreciat faptul ca la acest curs au fost persoane care fac parte din aceeasi familie, dar si ca intreg grupul s-a dovedit a fi solidar, cele 24 de persoane care fac parte din aceeasi firma dezvoltand relatii sociale cu personae ce desfasoara o alta activitate. Acest lucru pe viitor poate fi exploatat intr-un mod benefic, prin initiative regionale si proiecte macro-economice in domeniul retelelor.

 

In concluzie, toti cei 28 de participanti s-au declarat multumiti de cursul organizat in cadrul proiectului POSDRU108/2.3/G/80719 – Calificare pentru o sansa in pls pe piata muncii!, fiind beneficiar Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti in parteneriat cu SC SOLID CONSULT TIME SRL, acestia declarand ca pe viitor vor mai participa la astfel de proiecte, indeosebi pentru a-si ridica nivelul socio-profesional, crestere direct proportionala cu transferul de tehnologie si managementul inovarii la nivel regional.

 

Nr. crt

Nume Prenume

Firma

 

Admis/Respins

Observatii

1

TudoseVasile

EL-MONT

Admis

 

2

Colarezea Ion

EL-MONT

Admis

 

3

Palasca Adrian

EL-MONT

Admis

 

4

Pena Nicolae

EL-MONT

Admis

 

5

BoghianIoan

EL-MONT

Admis

 

6

Marin IlieViorel

EL-MONT

Admis

 

7

Mincan Daniel

EL-MONT

Admis

 

8

NicolaeDumitru

EL-MONT

Admis

 

9

GrempelsIulian

EL-MONT

Admis

 

10

Petrescu Marian

EL-MONT

Admis

 

11

Dudau Ion

EL-MONT

Admis

 

12

BadeaValentin

EL-MONT

Admis

 

13

MihalacheGrigore

EL-MONT

Admis

 

14

UdrescuMihai

EL-MONT

Admis

 

15

Mihalache Andrei

EL-MONT

Admis

 

16

Radulescu Gheorghe

EL-MONT

Admis

 

17

BelibouCatalin

EL-MONT

Admis

 

18

BadeaAlexandru

EL-MONT

Admis

 

19

Anghel Marius

EL-MONT

Admis

 

20

ComanLeonida

EL-MONT

Admis

 

21

Nutu Marian

EL-MONT

Admis

 

22

DorobantuConstantin

EL-MONT

Admis

 

23

ScripcaruCostel

EL-MONT

Admis

 

24

PredaPetre

EL-MONT

Admis

 

25

ManailaTudorita

SC EVEART CONSTRUCT

Admis

 

26

Fundulea Ion

SC EVEART CONSTRUCT

Admis

 

27

Cislaru Ion

Mini Group

Admis

 

28

Mihalte Florin

Apa Nova

Admis

 
 

 

Echipa proiectului:

Calificare pentru o sansa in plus pe piata muncii!

 

Download document