Centralizator Electrician

Investeste in oameni !

FONDUL SOCIAL EUROPEAN       

Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013

Axa prioritara: 2. „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”

Domeniul major de interventie: 2.3. „Acces si participare la FPC”

Titlul proiectului: „Calificare pentru o sansa in plus pe piata muncii!”

Contract: POSDRU/108/2.3/G/80719

 

Centralizarea datelor persoanelor participante la cursul de calificare pentru meseria de Electrician in instalatii energetice

Prezentul centralizator a fost realizat in urma parcurgerii cursului de calificare pentru meseria de electrician in instalatii energetice, COD NC 7245.2.7, nivel 2, care s-a derulat in perioada 05.10.2012 – 28.03.2013, examinarea finala fiind in data de 29.03.2013, la Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, Splaiul Independenţei, nr. 313, Facultatea de Inginerie Electrica.

Participanti la examen au fost 28 de persoane care au urmat cursul de calificare profesionala continua pentru meseria de electrician in instalatii energetice,  in care mentionam ca toti au absolvit acest curs.

Examenul a decurs fara probleme de ordin tehnic si putem concluziona ca toti cei 28 de participanti si-au insusit notiuni si abilitati aferente domeniului exploatare in instalatii energetice la un nivel bun, astfel ca, in urma examinarii partii teoretice notele au fost de 9 (doua note), 9.50 (5 note), restul fiind doar de 10, iar la partea practica au fost obtinute note de 7 (1 nota), 8 (6 note), 9 (14 note), 7 note fiind de 10. Din cei 28 de participanti, 17 fac parte din aceeasi firma – RADET pe domeniul producerii și furnizării de energie termică, restul de 11 persoane putand beneficia de pe urma cunostintelor acumulate pentruo posibila recalificare pe viitor.

 

Prin absolvirea celor 240 ore parte teoretica si 480 de ore parte practica, participantii si-au insusit notiuni de montare si control a instalatiilor si echipamentelor electrice si energetice (masuratori aplicate elementelor componente), montarea si utilizarea aparatelor electrice de joasa tensiune, montarea si utilizarea masinilor electrice, utilizarea instalatiilor de joasa tensiune (supraveghere si identificare), intretinerea masinilor aparatelor si instalatiilor electrice de joasa tensiune, realizarea circuitelor electronice din instalatiile electrice, realizarea circuitelor secundare in instalatiile electroenergetice, s.a.

 

Notiuni teoretice precum normele de igiena si protectia muncii, utilizarea calculatorului, tehnici de comunicare, asigurarea calitatii, au fost de asemenea binevenite. Adaptabilitatea practica la locul de munca si in societate va fi cu siguranta sporita prin intelegerea globala a fenomenului.

 

Este de apreciat faptul ca la acest curs au fost persoane care fac parte din aceeasi familie, dar si ca intreg grupul s-a dovedit a fi solidar, (faptul ca cele doua semigrupe au fost aproape perfect separate numeric nu a afectat integrarea niciunui participant in grup). Acest lucru pe viitor poate fi exploatat intr-un mod benefic, prin initiative regionale si proiecte macro-economice in instalatiilor energetice.

 

In concluzie, toti cei 28 de participanti s-au declarat multumiti de cursul POSDRU implementat de catre Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti in parteneriat cu SC SOLID CONSULT TIME SRL, acestia declarand ca pe viitor vor mai participa la astfel de proiecte, indeosebi pentru a-si ridica nivelul socio-profesional, crestere direct proportionala cu transferul de tehnologie si managementul inovarii la nivel regional.

 

Nr. crt

Nume Prenume

Firma

 

Admis/Respins

Observatii

1

Bratuianu Jenel

AMBASADA GRECIEI

Admis

 

2

Virlan (Preda) Ionela Luciana

SC GAME CITY SRL

Admis

 

3

Preda Mircea

RADET

Admis

 

4

Mihailescu Ion

RADET

Admis

 

5

Coseran Alexandru

TAXI PUNCTUAL TRANSCOM

Admis

 

6

Coseran Cristian

ALTEX ROMANIA

Admis

 

7

Coseran Vasilica

RADET

Admis

 

8

Gatea Cornelia

RADET

Admis

 

9

Komuves Mariana

AMBASADA GRECIEI

Admis

 

10

Lazar Nina

RADET

Admis

 

11

Marin Iozefina

RADET

Admis

 

12

Marin Vasile

RADET

Admis

 

13

Mihailescu Luminita

RADET

Admis

 

14

Nica Anca

RADET

Admis

 

15

Nica Iulian Alexandru

KRISAL TRANSPEDITION

Admis

 

16

Niculae Marian

ADMINISTRATIA STRAZILOR

Admis

 

17

Paterau Georgeta

RADET

Admis

 

18

Parvu Constantin

CARREFOUR ROMANIA

Admis

 

19

Pirvu Florin

ADMINISTRATIA STRAZILOR

Admis

 

20

Piser Gina

RADET

Admis

 

21

Popescu Niculina

RADET

Admis

 

22

Popovici Nicolae

RHENUS LOGISTICS

Admis

 

23

Stoica Adrian Stejarel

RADET

Admis

 

24

Tamasa Gheorhe

RADET

Admis

 

25

Tamasa Ionut

WIN MEDIA MARKETING

Admis

 

26

Tamasa Mihaela

RADET

Admis

 

27

Ursulete Elena

RADET

Admis

 

28

Virlan Liliana

RADET

Admis

 
 

 

 

Echipa proiectului

Calificare pentu o sansa in plus pe piata muncii!