Comunicat Finalizare Curs Electronist Retele Telecomunicatii

Investeste in oameni !

FONDUL SOCIAL EUROPEAN       

Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013

Axa prioritara: 2. „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”

Domeniul major de interventie: 2.3. „Acces si participare la FPC”

Titlul proiectului: „Calificare pentru o sansa in plus pe piata muncii!”

Contract: POSDRU/108/2.3/G/80719

 

COMUNICAT DE FINALIZARE

A CURSULUI DE CALIFICARE PENTRU MESERIA DE ELECTRONIST RETELE DE TELECOMUNICATII

 

         Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti derulează, în perioada iunie 2011 – aprilie 2013, în parteneriat cu Solid Consult Time SRL, proiectul „Calificare pentru o sansa in plus pe piata muncii!”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa Prioritară 2 – „Corelarea învățării pe tot parcursul vieții cu piața muncii”, Domeniul Major de Intervenție 2.3 – „Acces și participare la formare profesională continuă”.

         Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti in parteneriat cu SC Solid Consult Time SRL anunta finalizarea cursului de calificare pentru meseria de Electronist retele de telecomunicatii”, Cod COR 7242.2.4, nivel 2 de calificare. Cursul a fost derulat in perioada 23.07.2012 – 15.01.2013, iar examenul a fost sustinut in data de 16.01.2013. Locatia de desfasurare a acestuia a fost la Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, Splaiul Independenţei, nr. 313, Facultatea Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, sala B204.

La examenul final al programului de formare profesionala continua au participat 28 de persoane.

Activitatea s-a derulat atat teoretic cat si practic, partea teoretica (scrisa) constand in completarea unui test grila si cea practica in extragerea variantelor si rezolvarea acestora. Totodata participarea la acest curs a fost GRATUITA si s-a adresat persoanelor angajate din regiunea Bucuresti-Ilfov.

In urma evaluarii, gradul de promovabilitate a fost de 100%, cursantii obtinand rezultate bune, dupa cum urmeaza:

 

- 60% dintre cursanti au obtinut note cuprinse intre 8 - 9;

- 40% dintre cursanti au obtinut note cuprinse intre 9 - 10.

Toti participantii absolventi ai cursului de calificare vor primi subventii si diplome de participare, urmand ca, ulterior, sa intre in posesia certificatelor de calificare.

 

Echipa proiectului

Calificare poentru o sansa in plus pe piata muncii!