Conferinta lansare

 

28 februarie 2012 - Universitatea Politehnica din Bucuresti impreuna cu SC Solid Consult Time SRL organizeaza conferinta de lansare a proiectului Calificare pentru o șansă în plus pe piața muncii!” - Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Proiectul își propune dezvoltarea și implementarea de programe de formare profesională continuă pentru 168 de angajați, în vederea dezvoltării capitalului uman și creșterii calității forței de muncă, prin facilitarea accesului la o calificare completă și corelată cu cerințele actuale ale pieței muncii.

În vederea realizării obiectivului propus, va fi dezvoltat un pachet de servicii integrate concretizat intr-o serie de activități specifice.

  • informarea și conștientizarea angajatilor si a angajatorilor (agenti economici din industrie si servicii din regiunea de dezvoltare Bucuresti – Ilfov)  cu privire la  beneficiile Formării Profesionale Continue (FPC);
  • implementarea activităților de orientare/consiliere profesională a angajaților;
  • diseminarea rezultatelor proiectului prin crearea unei rețele de minim 10 parteneriate pentru FPC.
  • formarea celor 168 de angajați prin furnizararea următoarelor 6 programe (cursuri) de FPC, nivel II:

·               Electrician de întreținere și reparații în industria mică (COD COR: 7245.2.4);

·               Electrician în instalații energetic (COD COR: 7245.2.7);

·               Electronist rețele de telecomunicații (COD COR: 7242.2.4);

·               Mecanic auto (COD COR: 7231.2.2);

·               Sudor (COD COR: 7212.2.1);

·               Electrician exploatare medie și joasă tensiune (COD COR: 7245.2.6).

 

Pana in prezent, au fost informati peste 70 de angajati in legatura cu serviciile furnizate in cadrul proiectului, acestia urmand sa beneficieze de consiliere si orientare profesionala in vederea participarii la cursurile de calificare prevazute in cadrul proiectului.

 

Conferința de lansare va avea loc marți, 28 februarie 2012, în Sala Senatului din Clădirea Rectorat, în incinta Universității Politehnica din București, între orele 12:00-14:00.

 

Pentru mai multe informații privind proiectul:

tel:0737.514.530 - Andreea Bîrdeanu, Asistent promovare-informare-monitorizare

www.alegesatecalifici.ro