Inchidere curs sudor

Investeste in oameni !

FONDUL SOCIAL EUROPEAN       

Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013

Axa prioritara: 2. „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”

Domeniul major de interventie: 2.3. „Acces si participare la FPC”

Titlul proiectului: „Calificare pentru o sansa in plus pe piata muncii!”

Contract: POSDRU/108/2.3/G/80719

 

COMUNICAT DE FINALIZARE

A CURSULUI DE CALIFICARE PENTRU MESERIA DE SUDOR

 

         Universitatea POLITEHNICA din București derulează, în perioada iunie 2011 – aprilie 2013, în parteneriat cu Solid Consult Time SRL, proiectul „Calificare pentru o sansa in plus pe piata muncii!”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa Prioritară 2 – „Corelarea învățării pe tot parcursul vieții cu piața muncii”, Domeniul Major de Intervenție 2.3 – „Acces și participare la formare profesională continuă”.

Universitatea POLITEHNICA din București in parteneriat cu SC Solid Consult Time SRL anunta finalizarea cursului de calificare pentru meseria de Sudor”, Cod COR 7212.2.1, nivel 2 de calificare. Cursul s-a desfasurat in perioada 15.06.2012 – 03.12.2012, avand data examinarii in ziua 04.12.2012. Locatia de desfasurare a examenului a fost la Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, Splaiul Independenţei, nr. 313, Facultatea Ingineria şi Managementul Sistemelor Tehnologice, sala CF 006.

Participanti la examenul de absolvire au fost 28 de persoane si au sustinut examenul final al programului de formare profesionala continua. Activitatea s-a derulat atat teoretic cat si practic, partea teoretica (scrisa) a constat in completarea unui test grila si cea practica a constat in imbinarea a doua componente din otel prin procedeul de sudare MAG. Totodata participarea la acest curs a fost GRATUITA si s-a adresat persoanelor angajate din regiunea Bucuresti-Ilfov.

In urma evaluarii, gradul de promovabilitate a fost de 100%, cursantii obtinand rezultate bune, dupa cum urmeaza:

  • 18% dintre cursanti au obtinut note cuprinse intre 8 - 9;
  • 82% dintre cursanti au obtinut note cuprinse intre 9 - 10.

Toti participantii absolventi ai cursului de calificare vor primi subventii si diplome de participare, urmand ca, ulterior, sa intre in posesia certificatelor de calificare.

Echipa proiectului

Calificare poentru o sansa in plus pe piata muncii!