Finalizare Curs Electrician Exploatare Medie/Joasa Tensiune

Investeste in oameni !

FONDUL SOCIAL EUROPEAN       

Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013

Axa prioritara: 2. „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”

Domeniul major de interventie: 2.3. „Acces si participare la FPC”

Titlul proiectului: „Calificare pentru o sansa in plus pe piata muncii!”

Contract: POSDRU/108/2.3/G/80719

 

COMUNICAT DE FINALIZARE

ELECTRICIAN EXPLOATARE MEDIE SI JOASA TENSIUNE

 

         Universitatea POLITEHNICA din București deruleaza, in perioada iunie 2011 – aprilie 2013, in parteneriat cu Solid Consult Time SRL, proiectul „Calificare pentru o sansa in plus pe piata muncii!”, proiect cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa Prioritara 2 – „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”, Domeniul Major de Interventie 2.3 – „Acces si participare la formare profesionala continua”.

Universitatea POLITEHNICA din București in parteneriat cu SC Solid Consult Time SRL anunta finalizarea cursului de calificare pentru meseria de Electrician exploatare medie si joasa tensiune”, COD N.C. 7245.2.6, nivel 2 de calificare. Cursul s-a desfasurat in perioada 24.09.2012 – 15.03.2013, avand data examinarii pe 18.03.2013. Examenul a fost sustinut Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, Splaiul Independenţei, nr. 313, Facultatea de Inginerie Electrica, sala EB 003. Participarea la acest curs a fost GRATUITA adresandu-se tuturor persoanelor angajate din regiunea Bucuresti-Ilfov.

Toti cei 28 de cursanti au sustinut examenul de absolvire a programului de formare profesionala, activitatea de derulare a acestuia fiind impartita in doua probe: proba teoretica (scrisa), care a constat in rezolvarea unui test grila si proba practica in extragerea unui bilet si rezolvarea pe loc a acestuia.  

Participantii la examenul final al programului de formare profesionala au absolvit cursul obtinand rezultate foarte bune, dupa cum urmeaza:

- 28.57% au obtinut medii cuprinse intre 8 si 9.25;

- 71.42% au obtinut medii cuprinse intre 9.5 si 10.

Toti absolventii cursului de calificare vor primi subventii si diplome de participare, urmand ca, ulterior, sa intre in posesia certificatelor de calificare.

 

Echipa proiectului

Calificare pentru o sansa in plus pe piata muncii