Finalizare Curs Electrician Instalatii Energetice

Investeste in oameni !

FONDUL SOCIAL EUROPEAN       

Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013

Axa prioritara: 2. „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”

Domeniul major de interventie: 2.3. „Acces si participare la FPC”

Titlul proiectului: „Calificare pentru o sansa in plus pe piata muncii!”

Contract: POSDRU/108/2.3/G/80719

 

COMUNICAT DE FINALIZARE

ELECTRICIAN IN INSTALATII ENERGETICE

 

         Universitatea POLITEHNICA din București deruleaza, in perioada iunie 2011 – aprilie 2013, in parteneriat cu Solid Consult Time SRL, proiectul „Calificare pentru o sansa in plus pe piata muncii!”, proiect cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa Prioritara 2 – „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”, Domeniul Major de Interventie 2.3 – „Acces si participare la formare profesionala continua”.

Universitatea POLITEHNICA din București in parteneriat cu SC Solid Consult Time SRL anunta finalizarea cursului de calificare pentru meseria de Electrician in instalatii energetice”, COD N.C. 7245.2.7, nivel 2 de calificare. Cursul s-a derulat in perioada 05.10.2012 – 28.03.2013, iar examenul final a fost sustinut pe data de 29.03.2013 la Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, Splaiul Independenţei, nr. 313, Facultatea de Inginerie Electrica, sala EB 208. Participarea la acest curs a fost GRATUITA adresandu-se tuturor persoanelor angajate din regiunea Bucuresti-Ilfov.

 

Cei 28 de beneficiari ai programului de formare profesionala continua au sustinut examenul de absolvire pentru meseria de Electrician in instalatii energetice, examen ce a constat in sustinerea a doua probe: proba teoretica (scrisa) - rezolvarea unui test grila si proba practica - extragerea unui bilet si rezolvarea pe loc a acestuia.  

Toti cursantii care au participat la examenul final al programului de formare profesionala continua au absolvit cursul obtinand rezultate foarte bune, dupa cum urmeaza:

- 28.57% au obtinut medii cuprinse intre 8 si 9;

- 71.42% au obtinut medii cuprinse intre 9.25 si 10.

Absolventii cursului de calificare vor primi subventii si diplome de participare, urmand ca, ulterior, sa intre in posesia certificatelor de calificare.

Echipa proiectului

Calificare pentru o sansa in plus pe piata muncii